صدیقی گفت: ایران اسلامی به قدرت اول دنیا تبدیل شده، باید قدر اقتدار و امنیت اسلامی را بدانیم!!!!
هر انسان ایرانی اهل خرد و اندیشه، با خواندن و شنیدن این عبارات و کلمات در رسانه های داخلی و تریبون های وابسته به حاکمیت و ائمه جمعه اگر به استهزاء و تمسخرش ننشیند، قطعا به حال این ملک و سرزمین غمگین و مغموم خواهد بود.
از زبان سرداران سپاه تا ائمه جمعه و زمامداران جمهوری اسلامی مکرر از اقتدار جمهوری اسلامی در جهان و منطقه شنیده ایم ،اما بعنوان یک ایرانی که بایستی این اقتدار و قدرت اول جهان بودن را لمس کند چند پرسش مطرح می شود.
چگونه میشود قدرت اول جهان بود و اقتدار داشت اما!!! زندانهای ما پر از منتقدین و معترضینی باشد که ناکارامدی و سومدیریت حاکمان را عامل اصلی مشکلات جامعه ایران امروز میدانند.
ارزش ریال و پول ایرانی روز به روز در حال سقوط و افول است.
چگونه از اقتدار می گوییم اما پاسپورت ایران بی اعتبار ترین جایگاه بین المللی را در میان کشورهای دور و نزدیک دارد.
کدام قدرت اول جهان انقدر دچار ضعف و ترس و سستی در استدلال و منطق میگردد که با بستن و محدود کردن رسانه ها و فضای مجازی هر صدای مخالف و منتقد را سرکوب و ملکوک میکند.
کدام کشور مقتدری با سیاست های غلط داخلی و خارجی زمینه ساز تحریم های گسترده و اجماع بین المللی علیه خود میشود که حتی نتواند پول بلوکه شده از صادرات و تجارت اش را دریافت کند.
چگونه از اقتدار میگویید در حالیکه تورم و افسارگسیختگی قیمت ها کمر ملت را زیر نابسامانی تصمیمات غلط اقتصادی شما خموده کرده.
توهین، تخریب و تحقیر "چین" کشور دوست و همراه همیشگی شما در بیانیه مشترک اخیر و مداخله در تمامیت ارضی و حراج بخش از خاک ایران که با سکوت و چشم پوشی های شما همراه بود با کدام اقتدار و قدرت همخوانی و هارمونی دارد.
افزایش روزافزون مهاجرت و کوچ نخبگان از ایران و تبدیل کشور به زندان برای مخالفین در احکام صادره و محکومیت به سالها حبس در ایران و ممنوع الخروجی با کدام اقتدار و قدرتمندی قابل توجیه است.
کشاندن و رساندن امید و سرمایه های اجتماعی به مسلخگاه تعصب، تصلب و جمود فکری کسانی که قرائت شخصی خود را بر دین وقانون رجحان و برتری بخشیده اند را نمیتوان اقتدار نامید.
شاخص های تاسف بار توسعه در ایران امروز، محصول حکمرانی نامطلوب زمامدارانی است که در وهم و گمان ،خود را قدرت اول جهان و اقتدار خویش را سربه فلک میبینند.
اقتدار یک حکمرانی به همراهی و میزان باورمندی اجتماع تحت حکمرانی اش می باشد، اگر به قدرت و اقتدارتان مینازید آن را به رفراندوم و رای ملت بگذارید.
دررابطه با اعتراضات سراسری شهریور-مهر ۱۴۰۱
بازداشت مهسا امینی زن جوان ۲۲ ساله به جرم بدحجابی توسط پلیس امنیت اخلاقی و سپس جان باختن او در زمان بازداشت به موج گسترده ای از اعتراضات سراسری در ایران دامن زد. معترضان با شعار محوری “زن، زندگی، آزادی” در اعتراض به عملکرد، قوانین و ساختار حکومت معترض به خیابانها آمدند.
سرکوب آزادی بیان، عقیده و اندیشه ناقض ماده ۱۹ اعلامیه جهانی حقوق بشر و ماده ۱۹ میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی مصوب ۱۶ دسامبر ۱۹۶۶ است که بر حق افراد بر انتشار آزادانه افکار و عقاید و نظریات و دیدگاههای سیاسی و عقیدتی تاکید می کند. در ماده ۵ از قانون آئین دادرسی کیفری بر اطلاع یافتن متهم در اسرع وقت از اتهامات انتسابی و فراهم کردن حق دسترسی به وکیل و سایر حقوق دفاعی مذکور در قانون نیز مورد تاکید شده است. عدم امکان دسترسی به وکیل برای متهم از جمله موارد ناقض اسناد بین المللی حقوق بشر, ماده ۹ اعلامیه جهانی حقوق بشر و ماده ۹ میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی مصوب ۱۶ دسامبر ۱۹۶۶ است. همچنین، برخورداری افراد از حق روند دادرسی عادلانه از جمله حقوق سلب نشدنی است که در ماده ۱۰ اعلامیه جهانی حقوق بشر به آن تاکید شده است. اعتراف گیری توام با ارعاب و تهدید، ناقض در ماده ۵ اعلامیه جهانی حقوق بشر و ماده ۷ میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی و مصداق بارز شکنجه است.